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Question 1:    Are contractors responding to the RFQ limited or prohibited from including 

others on our team as part of our "Statement of Qualifications"? 
 
Answer 1: MDOT does not prohibit or limit the members of a team submitted in a Statement 

of Qualifications for the M-139 CMGC project.  The prime contractor must meet 
the prequalification category listed in section 2.2 of the RFQ.  Other key team 
members can be included if the prime contractor believes they will add value to 
the project.  However, adding additional team members is not a requirement for 
submission of a Statement of Qualification. 

 


